За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Grand Hotel Bansko е луксозен хотелски комплекс с 5 звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран в централната част на Банско, само на 15 минути пеша от ски лифта.

Професионалният екип на Grand Hotel Bansko Ви гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Хотелът е построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости.

Гранд Хотел Банско работи целогодишно - през зимата комплексът е любима дестинация на скиорите и предлага ски гардероб и безплатен транспорт, регулярно превозващ скиори от хотела до лифта и обратно, а през лятото гостите имат възможността да се възползват от външните басейни с пуул бар към хотела, както и от най-различни активности в и около Банско като пикник в планината, екскурзия до Парк на танцуващите мечки, разходки по еко пътеки, колоездене, офроуд и много други.

В стаите

Гранд Хотел Банско разполага с 240 луксозни стаи и апартаменти в различни категории. Настаняването в Гранд хотел Банско съчетава модерен комфорт с елегантност и приятна атмосфера .

Двойната стая DeLUX на Гранд Хотел Банско е по-широка /35кв.м/ и предлага настаняване за двама с всички екстри. Стаите са оборудвани с две отделни легла или King Size спалня, гардероб с всички необходими аксесоари - закачалки, халати, кърпи и чехли за спа центъра.
Баните са с душ кабина или вана + сешоар и всички необходими тоалетни принадлежности.
Всички LUX двойни стаи разполагат със зареден мини бар, плоски телевизори и климатик /централна климатизация.

Потопете се в уюта на Екзекютив стаята на Гранд Хотел Банско. Просторните луксозни стаи с индивидуален дизайн ще направят вашата почивка истинско удоволствие.
Вип стаите на Гранд Хотел Банско са в отделната А секция на хотела. Те са по-просторни /45кв.м/ и луксозни и предлагат настаняване за двама с всички екстри. Всяка ВИП стая е оборудвана с King Size спалня, гардероб с всички необходими аксесоари - закачалки, халати, кърпи и чехли за спа центъра.
Баните са просторни, с душ кабина или вана + сешоар и всички необходими тоалетни принадлежности.
Всички ВИП стаи имат работно бюро тип тоалетка с огледало, зареден мини бар, плоски телевизори, климатик /централна климатизация и персонален сейф.

Едноспални и двуспални апартаменти
Ако имате нужда от пространство, спокойствие и релакс - апартаментите на Гранд Хотел Банско с 1 или 2 спални са Вашето най-удачно решение.
Апартаментите са с квадратура между 60 кв.м и 90 кв.м., върху които са разположени просторна дневна и уютна спалня с King Size легла за заслужен релакс.
Повечето апартаменти разполагат и с тераса, на която може да посрещнете утрото с чаша ароматно кафе.
На разположение на гостите са всички необходими екстри като мини бар, гардероб със закачалки, халати, кърпи и чехли за СПА центъра, плоски телевизори, климатици, портманто, сейф и други.

Президентският апартамент (PENTHOUSE) предлага първокласен, изискан лукс, с перфектно съчетание между естествени материали (дърво, стъкло, кожа) и модернистичен стил. Декоративни мазилки и елементи, каменни облицовки и покрити с телешка кожа стени, допълват усещането за пълно удобство и комфорт. Топлината на президентския лукс е допълнително засилена от камина, а в съчетание със споделена чаша първокласно вино от личната Ви винарна, ще Ви отпусне, за да се насладите на уникалността на планиснкия оазис.
Апартаментът е разположен на последния етаж и притежава великолепна гледка към планината. Обзаведен изцяло по дизайнерски проект, състои се от спалня и голямо отворено помещение, в което всекидневната и релакс зоната са отделени с помощта на панорамно стъкло. За Ваше удобство има шикозна баня с хидромасажно джакузи и телевизор.
Усещането за висок стил, уют и хармония в детайлите, допринасят за неповторимото Ви изживяване.

На територията на хотела

Отлични ресторанти и елегантни барове! В Гранд Хотел Банско се предлага прекрасна гама от места за хранене и барове. Отдайте се на космополитния си дух с незабравими вкусове на място или в стаята си!
Основният ресторант на Grand Hotel Bansko ще ви спечели със стилния си интериор и изключително разнообразната кухня. Ресторантът е с капацитет 300 места и предлага богата гама от кулинарни специалитети и напитки от всички кътчета на света.
Всяка вечер в ресторанта се организират тематични вечери с подбрани ястия от българска, сръбска, гръцка, мексиканска, японска тайландска и много други кухни.
Една от най-забележителните екстри на интернационалния ресторант е show cook-ът, където храната на закуска, обяд или вечеря се приготвя от нашите майстор готвачи пред очите ви.

За ценителите на средиземноморската кухня в Гранд Хотел Банско отвори врати нов италиански ресторант. Независимо дали ще го посетите за лежерен обяд или за романтична вечеря, елегантният и уютен автентичния интериор ще ви пренесе в неповторимата Италия.
Оставете сетивата си да се насладят на изкушаващо вкусните ястия, приготвени по оригинални италиански рецепти - прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и изкушаващи десерти. За ценителите на виното, ресторантът предлага богата винена листа с отбрани вина от цял свят.
Подарете си време за забавления и релакс в новооткрития LOUNGE BAR на хотела! Ултрамодерната лаундж зала е оборудвана с богат набор от алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, мека мебел и маси за игри.

За децата:
Вътрешен детски кът с играчки и иллюстративни материали
Вътрешен детски кът с люлки и пързалки
Аниматор
Почасова детегледачка

Хранене

All Inclusive програма включва:

Закуска: 08:00 – 10:30 /основен ресторант/
„ grand brunch”: (дребни сладки, соленки, напитки) 11:00 - 12:00 / основен ресторант/
Обяд: 13:00 – 15:00 /основен ресторант/
„happy hours”: (плодове, сандвичи, дребни сладки, напитки ) 16:00 - 17:00 / лондж бар/
Вечеря: 19:00 – 22:00 /основен ресторант/
Консумация на кафе, чай, сокове, български алкохол, вино, бира от 10:00 – 21:30 /основен ресторант/

*** ПРОГРАМАТА  ЗАПОЧВА С ОБЯД В ДЕНЯ НА НАСТАНЯВАНЕ И ЗАВЪРШВА С BRUNCH В ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СТАЯТА.

Безплатни услуги

Спа центърът е място за релакс - за тези, които се искат да се наслаждават на спокойствието и да помечтаят. Уникалните ни уелнес и фитнес център са разположени на 2000 квадратни метра и са едни от най-впечатляващите в Банско.

Гранд Хотел Банско разполага с най-големия и модерен външен басейн в региона.Тук можете да се почувствате като на морето, но в същото време да се насладите и на чистия планински въздух. На разположение на нашите гости са над 60 шезлонга, двойни легла и шатри. На огромния ни pool bar ще намерите богато разнообразие от коктейли и други освежаващи напитки. Специално за малчуганите е изграден и детски басейн с прилежащ детски кът.

Забавление

Маршрути с АТВ
Конна езда
Риболов
Преход в планината
Посещение на културни забележителности
Пикник

Оценки и коментари